Belgie West Vlaanderen

vandaag open

3.3 van 5 (7 stemmen)

camperplaats Wingene (Smartijs)

Deze camperplaats in Wingene is een prachtig initiatief van Smartijs. Op een mooie landelijke locatie een prima camper parking voorzien en met alle nodige service. Het is een zeer verzorgde camperplek met voldoende ruimte om te genieten van de omgeving. Het centrum van Wingene is ongeveer op 2 km van de camperparking daar vindt U enkele supermarkten om Uw inkopen te doen. Maar fietsen en wandelen staan hier hoofdzakelijk op het programma in deze plattelands omgeving. Natuurlijk een lekkere coupe ambachtelijke ijs van de camperplaats eigenaars mag niet ontbreken.
Deze camperplaats in Wingene is een prachtig initiatief van Smartijs. Op een mooie landelijke locatie een prima camper parking voorzien en met alle nodige service.

adres

Noordakkerstraat, 1
8750 Wingene
West Vlaanderen Belgie

gps

51.07377,3.26515

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.3 van 5 (7 stemmen)
n°: be+00280

ander in West Vlaanderen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Wingene (Smartijs)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline