Belgie West Vlaanderen

vandaag open

3.2 van 5 (6 stemmen)

camperplaats Diksmuide (De Bonterie)

De Bonterie in Keiem een deelgemeente van Diksmuide is een camperplaats waar U tot rust komt met plaats voor 9 campers en alleen de koeien hoort loeien. Het is een camperparking is gelegen naast een boerderij erf en prima uitgerust om met de camper te verblijven. U kan er vuilwater & wc lozen, zuiver water tanken en wifi gebruiken alles in de prijs. Voor 220 volt en de hond moet wel extra betaald worden. Voor het centrum van Keiem te bereiken moet U een afstand van minder dan 2 km overbruggen voor Diksmuide centrum ongeveer 6 km. In het center van Keiem heeft U een kleine supermarkt, een slager, een bar en een bistro. Zaterdag en zondag morgen is er een broodjesservice de dag voordien te bestellen. Fietsen en wandelen is hier een must om te genieten van natuur en rust.  
De Bonterie in Keiem een deelgemeente van Diksmuide is een camperplaats waar U tot rust komt met plaats voor 9 campers. In de prijs vuilwater & wc lozen, zuiver water tanken en wifi, 220 volt is extra betalen.

adres

Keiemdorpstraat, 170
8600 Diksmuide
West Vlaanderen Belgie

gps

51.08601, 2.88440

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
9 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.2 van 5 (6 stemmen)
n°: be+02230

ander in West Vlaanderen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Diksmuide (De Bonterie)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline