Belgie West Vlaanderen

vandaag open

2.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Harelbeke (De Gavers)

Aan het Provinciaal recreatiedomein De Gavers in Harelbeke is een camperplaats met ruimte voor 8 campers. De camper parking heeft een gratis serviceplaats voor toilette of vuilwater te lozen, water aan te vullen en 220 volt aansluitingen. De camperplek is afgesloten met een slagboom en kan betaald of geopend worden met de AanUit.net app. Naast de camperplaats is een sporthal met cafetaria, minigolf en waar U mits betaling kan douchen tijdens de openingsuren. Het centrum is te vinden op een 500 meter met supermarkt, bars en restaurants.
Aan het Provinciaal recreatiedomein De Gavers in Harelbeke is een camperplaats met ruimte voor 8 campers. De camper parking heeft een service inclusief in de prijs met lozen, water + 220 volt aansluiting.

adres

Stasegemsesteenweg, 21
8530 Harelbeke
West Vlaanderen Belgie

gps

50.84612, 3.31069

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

2.5 van 5 (2 stemmen)
n°: be+03730

ander in West Vlaanderen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Harelbeke (De Gavers)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline