Belgie West Vlaanderen

vandaag open

3.5 van 5 (8 stemmen)

camperplaats Tielt (Het Ovenbuur)

Zoekt U een rustige camperplaats dan is Het Ovenbuur in Tielt zeker de geschikte plaats. Er is voor 13 campers een ruime plek met allen een grasveld voor de stoelen en tafel. De verzorgde camperservice zit in de parkeerprijs en bestaat uit vuilwater of toilette lozen, watertank aanvullen en 220 volt aansluiting. Het centrum van Tielt is op 3,5 km van de camperplek voor horeca en supermarkt. In het weekend kan U broodjes of brood bestellen op de camper parking voor de volgende dag. Om te wandelen en te fietsen zit U hier op een prima uitvalbasis met meerdere wandel of fietsroutes info op de camper parking.
Zoekt U een rustige camperplaats dan is Het Ovenbuur in Tielt zeker de geschikte plaats. Er is voor 13 campers een ruime plek met een graszone en de camperservice in de prijs begrepen.

adres

Kanegemstraat, 71
8700 Tielt
West Vlaanderen Belgie

gps

51.00511,3.36732

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
13 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (8 stemmen)
n°: be+04280

ander in West Vlaanderen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Tielt (Het Ovenbuur)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline