Belgie West Vlaanderen

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Nieuwpoort (De Zwerver)

In Nieuwpoort is een camperplaats De Zwerver in een groene omgeving met ruime plaatsen voor 28 campers. De faciliteiten in de prijs begrepen zijn lozen vuil water of cassette, toilet, wifi en 220 volt aansluiting. Extra betalen voor watertank aan te vullen, douche en was of droogmachines. De betaling gebeurd via een automaat met de bankkaart, het parkeergeld word verrekend per 24 u en pas afgerekend wanneer U vertrekt. U verblijft op minder dan 1 km van het centrum Nieuwpoort met bakker, supermarkt, bars en restaurants. U kan lekker fietsen langs rivier de Ijzer naar de jachthaven en verder naar het staketsel van Nieuwpoort met zee & strand op 4 km vanaf de camper parking.
In Nieuwpoort is een camperplaats De Zwerver in een groene omgeving met ruime plaatsen voor 28 campers. In de prijs zijn lozen, toilet, wifi en 220 volt aansluiting. Extra betalen voor aanvullen water en douche.

adres

Brugse Steenweg, 29
8620 Nieuwpoort
West Vlaanderen Belgie

gps

51.12996,2.76478

prijs

€ 23,00 (2 personen + tax)
  € 25,00 hoogseizoen & feestdagen
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
28 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: be+05570

ander in West Vlaanderen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Nieuwpoort (De Zwerver)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline