Belgie West-Vlaanderen

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Koksijde (Camperduin)

Camperduin is een camperplaats in Koksijde dat grenst aan het het natuurgebied Doornpanne & aan de Hoge-Blekker de camper parking bied plaats aan 69 campers en heeft ruime plaatsen op een verharde graszone. De service bestaat uit gratis lozen van vuil water of toilette, 220 volt aansluiting, wifi en met extra te betalen kan U water aanvullen. Zee en strand is op een dikke 2 km van de camperplek, restaurants, bars, winkels en supermarkt alles op loopafstand. U kan via het natuurdomein naar Koksijde Bad wandelen of fietsen in de omgeving.
Camperduin is een camperplaats in Koksijde dat grenst aan het het natuurgebied Doornpanne & aan de Hoge-Blekker deze bied plaats aan 69 campers en heeft ruime plaatsen op een verharde graszone.

adres

Pylyserlaan, 49
8670 Koksijde
West-Vlaanderen Belgie

gps

51.11112, 2.65701

prijs

€ 23,00 (2 personen + tax)
  € 25,00 van 6 jul t/m 25 aug
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
69 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: be+05260

ander in West-Vlaanderen


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Koksijde (Camperduin)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline