Belgie West Vlaanderen

vandaag open

3.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Gistel (kampeerautoterrein)

De camperplaats in Gistel is een kampeerautoterrein op een rustige locatie met ruimte voor 8 campers. De service inclusief in de parkeerprijs is lozen van grijswater of cassette toilet, wifi en een 220 volt aansluiting. Voor water aan te vullen moet U extra betalen aan de sanitaire zuil. Het gezellige centrum van Gistel is op minder dan 1 km van de camperplek dus makkelijk te voet bereikbaar, daar zijn bakkers, supermarkten, restaurants, bars en diverse winkels allerlei. U bent in een landelijke regio waar U het beste al wandelend of fietsend de omgeving verkent.
De camperplaats in Gistel is een kampeerautoterrein op een rustige locatie met ruimte voor 8 campers. De service inclusief in de parkeerprijs is lozen, wifi en 220 volt, voor water moet U extra betalen.

adres

Vaartstraat, 35
8470 Gistel
West Vlaanderen Belgie

gps

51.16405,2.96888

prijs

€ 14,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 9 meter

meningen

3.3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+05750

ander in West Vlaanderen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Gistel (kampeerautoterrein)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline