Belgie West Vlaanderen

vandaag open

2 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Middelkerke (De Zeester)

Op een 500 meter van het strand is een camperplaats De Zeester in Middelkerke naast de gelijknamige camping met plaats voor een 72 campers. De campervoorzieningen zijn goed geregeld en allen in de toegangsprijs vuilwater of toilette lozen, watertank aanvullen, 220 volt aansluiting. Het 220 volt verbruik is wel beperkt tot 10 kwh per 24 u voor meer moet U extra betalen. Er is een modern sanitaire met toiletten, douches en afwastafels. Vanaf de camperplek naar de zeedijk is het 1,5 km daar zijn, bars, restaurants, winkels en supermarkt. Op loopafstand van de camperparking heeft U ook verschillende winkels en supermarkten voor al Uw inkopen. U kan mooie wandelingen maken langs het strand of met de fiets de hele kustlijn befietsen. 
Op een 500 meter van het strand is een camperplaats De Zeester in Middelkerke naast de gelijknamige camping met plaats voor een 70 campers en de voorzieningen zijn inclusief.

adres

Oostendelaan, 193
8430 Middelkerke
West Vlaanderen Belgie

gps

51.19069, 2.83343

prijs

€ 19,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
72 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2 van 5 (4 stemmen)
n°: be+04150

ander in West Vlaanderen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Middelkerke (De Zeester)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline