Belgie West Vlaanderen

vandaag open

4.3 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Dentergem (Meikensbos)

In het landelijke Dentergem is een rustige camperplaats Meikensbos met ruimte voor een 40 campers op gras en een deel verharde plaatsen voor de winter. De aangeboden camperservice bestaat uit gratis lozen vuilwatertank of toilette, watertank aanvullen en voor een aansluiting op 220 volt moet extra betaald worden. De camperplek is gelegen aan de Meikensbossen dat niet alleen bestaat uit bos maar leidt U ook door weiden en akkers, waar fietsen of wandelen zalig is, diverse routes gaan langs de camperparking. Op loopafstand is een brasserie en op de camperplaats is een broodjes service voor een kleine supermarkt moet U naar het centrum van Dentergem of richting Tielt beide op ongeveer 4 km waar U meerdere supermarkten, restaurants en bars terugvind.  
In het landelijke Dentergem is een rustige camperplaats Meikensbos met ruimte voor een 40 campers op gras en een deel verharde plaatsen voor de winter basisservice zit in de prijs.

adres

Tieltseweg, 45
8720 Dentergem
West Vlaanderen Belgie

gps

50.97557, 3.37040

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
40 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4.3 van 5 (3 stemmen)
n°: be+05450

ander in West Vlaanderen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Dentergem (Meikensbos)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline