Belgie West Vlaanderen

vandaag open

2.6 van 5 (14 stemmen)

camperplaats Beernem (Kanaaloever)

Camperplaats Beernem Kanaaloever gelegen naast het kanaal Gent Brugge. De camper parking heeft een compleet servicestation maar smalle plaatsen. Douche en toilet zijn beschikbaar in het havengebouw. Een hapje en een drankje kunt U gebruiken in Het Boothuis op het gezellig terras langs de waterkant van de haven. Het centrum ligt op wandelafstand van de camperplaats en iedere vrijdagvoormiddag is er de wekelijkse markt. Fiets of wandelroutes zijn er voldoende beschikbaar en Lippensgoed Bulskampveld West Vlaanderens grootste groene long zit in het bereik.
Camperplaats Beernem Kanaaloever gelegen naast het kanaal Gent Brugge. De camper parking heeft een compleet servicestation maar smalle plaatsen. Douche en toilet zijn beschikbaar in het havengebouw.

adres

Oude Vaartstraat, 2
8730 Beernem
West Vlaanderen Belgie

gps

51.13397,3.33527

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
6 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 10 meter

meningen

2.6 van 5 (14 stemmen)
n°: be+00250

ander in West Vlaanderen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Beernem (Kanaaloever)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline