Belgie West Vlaanderen

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Waregem (Leiekamper)

Een voorbeeld van een camperplaats in Waregem met de naam Leiekamper, het is een mooie ligging aan de oever van de Leie, verzorgd, goede prijs en een complete service.  Camper voorzieningen zijn vuil water of toilette lozen, watertank aanvullen en 220 volt aansluiting. Het centrum van de deelgemeente Sint Eloois Vijve op een afstand van 500 meter is voorzien van bakker, supermarkt, bars en restaurants de stad Waregem is op 3 km van de camper parking. Om te wandelen en zeker om te fietsen heeft U verschillende fietsroutes beschikbaar die bijna allen naast de Leie passeren dus nabij de camperplek. 
Een voorbeeld van een camperplaats in Waregem met de naam Leiekamper, het is een mooie ligging aan de oever van de Leie, verzorgd, goede prijs en een complete service. 

adres

Leiesas, 15
8710 Waregem
West Vlaanderen Belgie

gps

50.90888, 3.40449

prijs

€ 5,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: be+03720

ander in West Vlaanderen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Waregem (Leiekamper)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline