Belgie West Vlaanderen

vandaag open

3.4 van 5 (5 stemmen)

camperplaats Veurne (Will Tura Sportpark)

Netjes aangelegde camperplaats in Veurne aan het Will Tura Sportpark met ruimte voor 38 campers, alles dat de camper nodig heeft lozen, water aanvullen en 220 volt. Een toilet en douche in de sporthal (douche alleen van 7 tot 8 in de morgen). De camperplaats moet op voorhand gereserveerd en betaald worden via de website hier kan U ook bekijken hoeveel camperplaatsen beschikbaar zijn of selecteren waar U wenst te staan. Het camperpunt is op loopafstand en minder dan 1 km van het centrum van Veurne waar U supermarkten en diverse horeca zaken. Wandelen en fietsen langs historie van wereldoorlog (14-18) door een aangename omgeving. 
Netjes aangelegde camperplaats in Veurne aan het Will Tura Sportpark met alles dat de camper nodig heeft lozen, water aanvullen en 220 volt inclusief in de prijs. Op loopafstand en minder dan 1 km van het centrum van Veurne.

adres

Noordstraat, 163
8630 Veurne
West Vlaanderen Belgie

gps

51.08083,2.65955

prijs

€ 16,00 (2 personen + tax)
  € 18,00 van 01 jun t/m 31 aug

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
38 plaatsen
10 dagen verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.4 van 5 (5 stemmen)
n°: be+02240

ander in West Vlaanderen


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Veurne (Will Tura Sportpark)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline