Belgie West Vlaanderen

vandaag open

4 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Ieper (Zillebekevijver)

Aan de Zillebekevijver in Ieper is een nette rustige camperplaats op een dikke 2 km van het centrum met ruimte voor 17 campers. De camperparking is goed verzorgd en heeft de nodige voorzieningen voor een service beurt. De loosplaats en water tanken is ook beschikbaar voor passanten omdat deze buiten de afgesloten zone is. Gratis vuil water of cassette lozen en 220 volt aansluitingen, voor water aan te vullen moet wel extra betaald worden. De landelijke omgeving is prima geschikt voor te wandelen of te fietsen en mits vergunning kan U ook vissen in de vijver. Ieper centrum biedt U restaurants, bars, supermarkten en niet te vergeten de Menenpoort waar elke dag de Last Post ceremonie wordt gespeeld.  
Aan de Zillebekevijver in Ieper is een nette rustige camperplaats op een dikke 2 km van het centrum met ruimte voor 17 campers. Gratis lozen en 220 volt aansluitingen, voor water aan te vullen moet wel extra betaald worden.

adres

Zillebekevijverdreef
8902 Ieper
West Vlaanderen Belgie

gps

50.83543, 2.90519

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
17 plaatsen
48 uur verblijven
lengte 10 meter

meningen

4 van 5 (3 stemmen)
n°: be+02660

ander in West Vlaanderen


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Ieper (Zillebekevijver)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline