Belgie West Vlaanderen

vandaag open

2.5 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Westouter (Het Heksken)

In een deelgemeente van Heuvelland is een mooie en verzorgde camperplaats in Westouter met de naam Het Heksken, op de camper parking is ruimte voor 27 campers met voor ieder een mooie graszone naast de camper. De aangeboden service zit in de prijs en omvat lozen vuilwater of cassette, water aanvullen, aansluiting op 220 volt, toilette, douches en wifi. De camperplek is gelegen op minder dan 1 km van het centrum Westouter waar enkel restaurants, bars, frituur en een kleine supermarkt aanwezig zijn. Wandelen of fietsen kan hier altijd in een rustige landelijke omgeving. 
In een deelgemeente van Heuvelland is een mooie en verzorgde camperplaats in Westouter met de naam Het Heksken, op de camper parking is ruimte voor 27 campers, service in de prijs.

adres

Poperingestraat, 27a
8954 Westouter
West Vlaanderen Belgie

gps

50.80363,2.74343

prijs

€ 21,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
27 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.5 van 5 (4 stemmen)
n°: be+05400

ander in West Vlaanderen


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Westouter (Het Heksken)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline