Belgie West Vlaanderen

vandaag open

3.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Westende (Kompas)

Camperplaats Westende Kompas is gelegen aan een rustige weg en heeft alles wat nodig is om enkele dagen te verblijven. Er zijn 35 grote verharde camperplaatsen ter beschikking met elk een eigen 220 volt aansluiting. De betalingen verlopen via de kiosk en werkt alleen met de bankkaart U kan hierbij kiezen om voor 20u of 44u te betalen en een parkeerplaats nummer op te geven. In de betaalde periode kan U binnen en buiten rijden met het ticket, Uw gekozen plaats blijft gereserveerd. Het centrum is op fietsafstand van de camper parking maar er is genoeg in de buurt om U te voorzien van het nodige om te overleven. De zee en de duinen zijn eveneens gemakkelijk te bereiken te voet of met de fiets en daar staat de horeca U op te wachten.
Camperplaats Westende Kompas is gelegen aan een rustige weg en heeft alles wat nodig is om enkele dagen te verblijven. Er zijn 35 grote verharde camperplaatsen ter beschikking met elk een eigen 220 volt aansluiting.

adres

Strandjuttersdreef, 2
8434 Westende
West Vlaanderen Belgie

gps

51.15582,2.76013

prijs

€ 12,50 (2 personen + tax)
  € 18,00 van 01 jul t/m 30 aug
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
35 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.7 van 5 (3 stemmen)
n°: be+00270

ander in West Vlaanderen


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Westende (Kompas)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline