Frankrijk Grand Est

vandaag open

4 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Sainte Marie du Lac Nuisement (jachthaven)

In Sainte Marie du Lac Nuisement is een rustige camperplaats aan de jachthaven van het meer Lac du Der met ruimte voor 8 campers. De service is aan een sanitaire zuil met mogelijkheden om vuilwater of toilette te lozen, watertank aan te vullen en er is een 220 volt aansluiting voorzien op de zuil. De sanitaire paal werkt met jetons en deze zijn te verkrijgen op enkele locaties die vermeld zijn op een informatiebord. In het seizoen kan U terecht aan de kleine bar voor een hapje en een drankje op het terras. Wandelen en fietsen aan het meer of eventueel zwemmen behoren tot de mogelijkheden. U kan geen boodschappen doen in de directe omgeving en een bakker is terug te vinden op ongeveer 5 km.
In Sainte Marie du Lac Nuisement is een rustige camperplaats aan de jachthaven van het meer Lac du Der met ruimte voor 8 campers met service aan een sanitaire zuil.

adres

Rue du Port de Nuisement
51290 Sainte Marie du Lac Nuisement
Grand Est Frankrijk

gps

48.60287,4.74918

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

4 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+05310

ander in Grand Est


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Sainte Marie du Lac Nuisement (jachthaven)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline