Frankrijk Grand Est

vandaag open

2.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Mittelbergheim (Zotzenberg)

Camperplaats net buiten het dorp Mittelbergheim is een gratis camper parking Zotzenberg zonder service, alleen enkele afvalbakken. Het is een aantrekkelijke plaats om te verblijven vanwege de rust, het uitzicht en een mooie picknick plaats onder de bomen. Vanaf de locatie kan U over de grote wijngaarden turen en genieten of er tussen wandelen en fietsen. De dorpskern ligt op loopafstand van de camper parking met restaurants en wijnbars en op ongeveer 2 km heeft U een supermarkt voor Uw inkopen.
Camperplaats net buiten het dorp Mittelbergheim is een gratis camper parking Zotzenberg zonder service, alleen enkele afvalbakken. Het is een aantrekkelijke plaats met rust en een mooi zicht.

adres

Rue Ziegelscheuer, 10
67140 Mittelbergheim
Grand Est Frankrijk

gps

48.39869,7.44194

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
nee
vuilwater lozen
nee
cassette lozen
nee
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
5 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 7 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.5 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+00710

ander in Grand Est


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Mittelbergheim (Zotzenberg)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline