Frankrijk Grand-Est

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Montherme (jachthaven)

De jachthaven van Montherme heeft ook een nette camperplaats aan de oever van de Maas met ruimte voor 22 campers. De parking is op een verharde ondergrond met gras voor de camper om te genieten van de activiteit op en rond de haven. Er worden verschillende diensten aangeboden mits toeslag met onder andere water, toilette, douche ,wasmachine, 220 volt maar alleen wanneer het haven personeel aanwezig is van 1 april tot 30 september en niet op dinsdag en donderdag. Voor het lozen van vuil water en cassette toilette moet U naar de loosplaats rue du General de Gaulle, 50 op ongeveer 800 meter de sanizuil werkt met jetons. Voor naar het centrum met bakker en slager gaat U over de Maas via de nabij gelegen brug, er is bar of restaurant op 100 meter van de camperplek.
De jachthaven van Montherme heeft een camperplaats aan de oever van de Maas met ruimte voor 22 campers. De parking is op een verharde ondergrond met gras voor de camper om te genieten van de activiteit op en rond de haven.

adres

Quai Aristide Briand, 5
08800 Montherme
Grand-Est Frankrijk

gps

49.88596,4.73604

prijs

€ 4,80 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
22 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+02750

ander in Grand-Est


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Montherme (jachthaven)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline