Frankrijk Grand-Est

vandaag open

2.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Givet (Maas)

Op de oever van de Maas en grens Frankrijk & Belgie is een camperplaats in Givet met plaats voor 20 campers. De serviceplaats voor het gratis lozen van vuilwater of cassette toilet is uitgerust met een sanizuil waar U betalend water kan aanvullen of 220 volt kan laden. Vanop de camperparking heeft U een mooi zicht op de Maas en bent U op loopafstand van het centrum. In het center op een 500 meter aan de overzijde van de rivier zijn bakker, slager, restaurants, bars, winkels en een toeristen kantoor aan de zijde van de camperplaats zijn diverse supermarkten en enkele horeca zaken. 
Op de oever van de Maas en grens Frankrijk & Belgie is een camperplaats in Givet met plaats voor 20 campers met serviceplaats voor gratis lozen en te betalen voor water en 220 volt.

adres

Quai Dervaux, 12
08600 Givet
Grand-Est Frankrijk

gps

50.137441,4.831478

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.5 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+04810

ander in Grand-Est


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Givet (Maas)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline