Frankrijk Grand-Est

vandaag open

3.5 van 5 (6 stemmen)

camperplaats Froncles (tussenstop)

Mooie camperplaats bij de jachthaven in Froncles aan de oever van rivier La-Marne op minder dan 1 km van het dorpscentrum. Op de camperplek zijn faciliteiten aanwezig om het lozen van vuilwater of toilet, voor 220 volt en de watertank aan te vullen moet wel extra betaald worden. Het is een groene omgeving waar U kan genieten van de rust en de passage op het kanaal. Tegen de avond wordt het parkeergeld opgehaald en in het centrum kan U winkelen of gebruik maken van de horeca. Wandelen of fietsen is hier ook mogelijk om het gebied te ontdekken.
Mooie camperplaats bij de jachthaven in Froncles aan de oever van rivier La-Marne op minder dan 1 km van het dorpscentrum. Service in de prijs is lozen, extra betalen voor water aanvullen of 220 volt aansluiting.

adres

rue des Ponts, 2
52320 Froncles
Grand-Est Frankrijk

gps

48.29954,5.15246

prijs

€ 3,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
8 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (6 stemmen)
n°: fr+01030

ander in Grand-Est


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Froncles (tussenstop)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline