Frankrijk Grand-Est

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Langres (Grand Langres)

Op een 500 meter van de prachtige oude stad van Langres is een rustige verzorgde camperplaats voor 29 campers op een omheind terrein met camera toezicht en afgesloten met een slagboom. De camperservice is inclusief het parkeerticket en omvat afval water of toilette lozen, water aanvullen (10 min) en 220 volt waarvan er 16 aansluitingen beschikbaar zijn. De toegang tot de camper parking kan uitsluitend betaald worden met de bankkaart. In het center heeft U supermarkt, winkels, bars en restaurants. De oude stad is zeker een bezoek waard en in het toeristen kantoor kan U meer info bekomen wat de stad U biedt.
Op een 500 meter van de prachtige oude stad van Langres is een rustige verzorgde camperplaats voor 29 campers op een omheind terrein met camera toezicht en afgesloten met een slagboom.

adres

Rue Jean Favre, 5
52200 Langres
Grand-Est Frankrijk

gps

47.85502, 5.33494

prijs

€ 10,10 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
29 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+03920

ander in Grand-Est


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Langres (Grand Langres)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline