Frankrijk Grand-Est

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Chaource (centrum)

In het centrum van Chaource is een rustige camperplaats voor een 15 campers op een grasveld. De camperservice bestaat uit gratis lozen van vuil water of toilette, betalend watertank aanvullen en 220 volt. De enkele aansluiting voor stroom is op de sanizuil en werkt met jetons alsook voor het water te tanken. Het centrum is op 150 meter van de camperplek met elke maandag weekmarkt, er is ook een bakker, slager, bars en restaurants. In de omgeving zijn diverse duidelijk aangegeven wandelpaden en fietsroutes door de natuur van Chaource. 
In het centrum van Chaource is een rustige camperplaats voor een 15 campers op een grasveld. De camperservice bestaat uit gratis lozen van vuil water of toilette, betalend watertank aanvullen en 220 volt.

adres

Rue des Roises, 21
10210 Chaource
Grand-Est Frankrijk

gps

48.05948, 4.13882

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
15 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+03910

ander in Grand-Est


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Chaource (centrum)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline