Frankrijk Grand-Est

vandaag open

3.1 van 5 (7 stemmen)

camperplaats Chamery (feestzaal)

De camperplaats in Chamery is midden tussen de champagnevelden en op een boogscheut van het centrum. Op de gratis camper parking heeft U de nodige voorzieningen voor het gratis lozen van vuilwater of cassette toilet en betalend voor water aanvullen of 220 volt aansluiting. In het center zijn enkele champagnebars waar U natuurlijk kan gaan proeven en inkopen. Wandelen of fietsen geeft hier een zalig gevoel, de rust die de streek U biedt is genieten.
De camperplaats in Chamery is midden tussen de champagnevelden en op een boogscheut van het centrum. Op de gratis camper parking heeft U de nodige voorzieningen om te lozen, watertank te vullen en 220 volt aan de sanitaire paal.

adres

Rue du Château Rouge
51500 Chamery
Grand-Est Frankrijk

gps

49.17404,3.95397

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
7 plaatsen
48 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.1 van 5 (7 stemmen)
n°: fr+01020

ander in Grand-Est


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Chamery (feestzaal)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline