Frankrijk Grand Est

vandaag open

3.5 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Connantre (park Connantre)

In het park van Connantre is een camperplaats op de terreinen van een oude camping aan de prachtige zwemvijver van Connantre, er zijn 23 ruime plaatsen voor campers. De service houd in lozen vuilwater of cassette toilet, watertank aanvullen, 220 volt aansluiting en wifi. De camper parking is ongeveer 1 km van het centrum van Connantre maar daar is buiten een kleine supermarkt niet veel te beleven. Grenzend aan de groene camperplek is een prachtige recreatie zone met een openbaar zwemcomplex en ook de mogelijkheden om te wandelen. Deze camperplaats is een rustige locatie met veel schaduw voor de warme dagen.
In het park van Connantre is een camperplaats op de terreinen van een oude camping aan de prachtige zwemvijver van Connantre , er zijn 23 ruime plaatsen voor campers met een goede service in de prijs begrepen.

adres

Allee Pietonne du Plan d'Eau
51230 Connantre
Grand Est Frankrijk

gps

48.73209, 3.92846

prijs

€ 11,20 (2 personen + tax)
  € 13,30 van 1 jun t/m 30 sep
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
23 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.5 van 5 (2 stemmen)
n°: fr+05650

ander in Grand Est


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Connantre (park Connantre)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline