Frankrijk Grand Est

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Nomexy (cultureel centrum)

In Nomexy is een camperplaats in een groene omgeving aan het cultureel centrum met plaats voor 14 campers. Alle service inclusief in de prijs is lozen vuilwater of cassette toilet, watertank aanvullen, 220 volt aansluiting en wifi. De camper parking is op asfalt maar naast en achter elke camper is er gazon. U bent vanaf de camperplek op minder dan 1 km van het centrum met bakker, bars, restaurants en supermarkt. Wandelen of fietsen kan U langs de oevers van Canal-de-l-Est en de Moezel deze lopen dicht aan de camper parking. Op een goede 100 meter is een spoorlijn en een overweg dat kan voor enige overlast zorgen.
In Nomexy is een camperplaats in een groene omgeving aan het cultureel centrum met plaats voor 14 campers. Alle service inclusief in de prijs is lozen, water aanvullen, 220 volt en wifi.

adres

Rue de l'Estrey 31
88440 Nomexy
Grand Est Frankrijk

gps

48.31015, 6.38664

prijs

€ 11,50 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
14 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+05610

ander in Grand Est


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Nomexy (cultureel centrum)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline