Frankrijk Grand-Est

vandaag open

3.1 van 5 (7 stemmen)

camperplaats Amneville (la Cite des Loisirs)

Camperplaats la-Cite-des-Loisirs achter het toeristenbureau in Amneville onder de bomen aan een drukke parking van de thermes, zoo en snowhall waar het na de dag activiteit rustig is om te overnachten. Er is een serviceplaats aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt met lozen van vuilwater of toilet, water aanvullen en 220 volt aansluiting. Het centrum ligt op ongeveer 2 km afstand van de camper parking maar er zijn voldoende winkels in de directe omgeving om U te voorzien van het nodige. Restaurants en bars zijn eveneens aanwezig op de grote parking.
Camperplaats la-Cite-des-Loisirs achter het toeristenbureau in Amneville onder de bomen, waar het na de dag activiteit rustig is om te overnachten. Inclusief service voor lozen, aanvullen en 220 volt aansluiting.

adres

rue de l Europe
57360 Amneville
Grand-Est Frankrijk

gps

49.24782,6.13839

prijs

€ 12,80 (2 personen + tax)
  € 13,80 van 01 mei t/m 31 okt

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
32 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.1 van 5 (7 stemmen)
n°: fr+01180

ander in Grand-Est


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Amneville (la Cite des Loisirs)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline