Frankrijk Grand-Est

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Ferrette (Rossberg)

Camperplaats net buiten het centrum van Ferrette op gereserveerde plaatsen voor campers. Het verblijf is gratis evenals het lozen van vuil water of cassette voor water aan te vullen en 220 volt moet U gebruik maken van de sanizuil en dient U te betalen met euromunten. In het centrum heeft U een supermarkt, bakker, restaurants en bars. Het is een prachtige wandelomgeving met verschillende routes waarbij U zeker de ruine van het voormalig kasteel niet mag vergeten. Deze steek dominant uit boven het landschap en U heeft vanop deze locatie dan ook een fraai zicht over de streek. U heeft ook tour de Rossberg waarbij U op de wandeling op een hoogte van 675 meter een toren tegenkomt van 20 meter hoog met vrije toegang waar U enkele kilometers over de area kan turen.
Camperplaats net buiten het centrum van Ferrette op gereserveerde plaatsen voor 5 campers. Gratis lozen van vuil water of cassette, voor water aan te vullen of 220 volt moet U gebruik maken van de sanizuil en dient U te betalen.

adres

Rue de Lucelle
68480 Ferrette
Grand-Est Frankrijk

gps

47.48880,7.31169

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
5 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02730

ander in Grand-Est


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Ferrette (Rossberg)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline