Frankrijk Grand-Est

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Bogny sur Meuse (Ateliers des Janves)

In Bogny-sur-Meuse is een camperplaats op de voormalige terreinen van Ateliers-des-Janves. De camper parking is gelegen aan de oever van de Maas en heeft ruime gemarkeerde plaatsen op een geasfalteerd terrein met camera beveiliging. Op de camperplek is voor de 20 plaatsen ook een stroompaal voorzien en in het seizoen is het receptie chalet open om er gebruik van te maken. Het service station op een 200 meter langs de oever bestaat uit een sanipaal voor vers water en lozen van vuil water en toilette te betalen met euromunten. Er is een bakker en kleine supermarkt op loopafstand van de camperplaats alsook het centrum met enkele restaurant en bars.
In Bogny-sur-Meuse is een camperplaats op de voormalige terreinen van Ateliers-des-Janves aan de oever van de Maas. Service aangeboden door een sanipaal voor water en lozen toilette moet U extra betalen.

adres

Rue de la Meuse, 52
08120 Bogny sur Meuse
Grand-Est Frankrijk

gps

49.85888, 4.74409

prijs

gratis (verblijven & overnachten)
  € 4,80 van 01 mei t/m 04 sept

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02740

ander in Grand-Est


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Bogny sur Meuse (Ateliers des Janves)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline