Frankrijk Bretagne

vandaag open

3.8 van 5 (4 stemmen)

camperplaats Saint Malo (Les Ilots)

Les-Ilots is een groene camperplaats in de mooie havenstad Saint-Malo. Het is een grote camperplaats met ruimte voor 180 campers wat natuurlijk ook drukte met zich meebrengt met af en aanrijden van campers. De camperservice is in de parkeerprijs begrepen met lozen van vuil water of cassette, aanvullen van watertank en 220 volt. Op een 200 meter heeft U een supermarkt en bent U aan het strand. Voor de oude stad van Saint-Malo die U zeker moet gezien hebben is het een 6 km maar er is een bushalte nabij de camperplek of U kan natuurlijk ook met de fiets. In het bruisende centrum heeft U restaurants, bars en veel shops allerhande maar daar kan U ook de prachtige bouwwerken aanschouwen en door de straatjes kuieren. 
Les-Ilots is een groene camperplaats in de mooie havenstad Saint-Malo. Het is een grote camperplaats met ruimte voor 180 campers met inbegrepen in de prijs lozen, water, en 220 volt.

adres

Avenue de la Guimorais
35400 Saint-Malo
Bretagne Frankrijk

gps

48.68064, -1.96272

prijs

€ 10,00 (2 personen + tax)
  € 13,00 van 01 juli t/m 31 aug

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
180 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.8 van 5 (4 stemmen)
n°: fr+02980

ander in Bretagne


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Saint Malo (Les Ilots)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline