Frankrijk Bretagne

vandaag open

2.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Locmariaquer (La Falaise)

In Locmariaquer aan de plage-La-Falaise is een camperplaats waar U direct aan de zee en strand bent, er is plaats voor 41 campers. Het is een geliefde camperplek naast een camping waar het in het seizoen dan ook veel campers op af komen. U beschikt op deze bewaakte plaats over een goede service in de prijs begrepen, met lozen van vuil water of cassette, aanvullen watertank en 220 volt. In de buurt kan U de Dolmen Les Pierres Plates bezoeken of het naar het centrum van Locmariaquer wandelen of fietsen met haven, restaurants, bars, supermarkt en andere. 
In Locmariaquer aan de plage-La-Falaise is een camperplaats waar U direct aan de zee en strand bent, er is plaats voor 41 campers. service in de prijs begrepen, met lozen, aanvullen watertank en 220 volt.

adres

Route des Plages
56740 Locmariaquer
Bretagne Frankrijk

gps

47.55597,-2.94189

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
41 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

2.7 van 5 (3 stemmen)
n°: fr+03250

ander in Bretagne


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Locmariaquer (La Falaise)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline