Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Ploudalmezeau (Kerros)

Kerros camperplaats in Ploudalmezeau is een plek om in alle rust van de zee te genieten, de afstand aan de achterzijde van de camperplek naar zee is 50 meter. De camperparking een oude camping is recent onder handen genomen en is nu een volwaardig camperpunt. U heeft ruim de plaats om te de camper te parkeren met stoeltjes en tafel op het gazon. De camperservice houd in lozen, water tanken, cassette spoelen en 220 volt alles is in de parkeerprijs. Aan de parkeerautomaat met slagboom kan U alleen betalen met de bankkaart. Naar de supermarkt, bar, restaurant heeft U mogelijkheden op ongeveer een dikke kilometer. Wandelen, fietsen of relaxen aan zee zijn hier dagelijkse kost het centrum van Ploudalmezeau is ongeveer 4 km.
Kerros camperplaats in Ploudalmezeau is een plek om in alle rust van de zee te genieten, de afstand naar zee is 50 meter. De camperservice houd in lozen, water tanken, cassette spoelen en 220 volt alles is in de parkeerprijs.

adres

Rue de Porsguen, 37
29830 Ploudalmezeau
Bretagne Frankrijk

gps

48.56618,-4.69878

prijs

€ 9,22 (2 personen + tax)
  € 12,22 van 01 mei t/m 30 sep
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
60 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02390

ander in Bretagne


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Ploudalmezeau (Kerros)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline