Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Chatelaudren Plouagat (Leff)

In Chatelaudren Plouagat is een prachtige camperplaats in het groen en aan een meer van rivier Leff op een kleine voormalige camping, er is plaats voor 22 campers. Er is een complete service aanwezig met loosplaats voor vuilwater of cassette toilette, watertank aan te vullen, aansluitingen op 220 volt en wifi. In de periode van 30 maart tot 30 september staan er ook gratis douches en toiletten ter beschikking. De toegang aan de slagboom kan alleen betaald worden met de bankkaart. Op een wandelafstand van 500 meter bent U in het gezellige centrum met bakkers, kleine supermarkt, bars en restaurants.
In Chatelaudren Plouagat is een prachtige camperplaats in het groen en aan een meer van rivier Leff op een kleine voormalige camping, er is plaats voor 22 campers met een complete service in de prijs.

adres

Rue de la Gare, 20
22170 Chatelaudren Plouagat
Bretagne Frankrijk

gps

48.53909, -2.97147

prijs

€ 8,80 (2 personen + tax)
  € 12,80 van 30 maa t/m 30 sept
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
22 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+05200

ander in Bretagne


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Chatelaudren Plouagat (Leff)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline