Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Kerlouan (Meneham)

De camperplaats Meneham in KerLouan is een nette locatie gelegen op de kustlijn van Bretagne met plaats voor 50 campers. U heeft hier een goede service voor de camper, inbegrepen in de prijs water tanken, lozen van vuil water en cassette toilette. Voor 220 volt dient U wel extra te betalen ook voor een douche of het gebruik van was en droog machine. Aan de ingang van de camperparking staat een betaalautomaat en daar dient U te betalen met een bankkaart voor het openen van de slagboom. Het is zeker de moeite om de omgeving te verkennen en historie van de streek te ontdekken met prachtig gerestaureerde huisjes van een oud vissersdorp, mooie rotsen met unieke vormen en prachtige stranden.
De camperplaats Meneham in KerLouan is een nette locatie gelegen op de kustlijn van Bretagne met plaats voor 50 campers. Inbegrepen in de prijs water tanken, lozen van vuil water en cassette toilette, voor 220 volt extra betalen.

adres

Lestonquet
29890 Kerlouan
Bretagne Frankrijk

gps

48.66697, -4.36497

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 10 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02510

ander in Bretagne


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Kerlouan (Meneham)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline