Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Broons (Planchette)

De camperplaats in Broons heeft 7 gereserveerde plaatsen voor campers voor de kleine camping Planchette. U heeft een nette goede serviceplaats ter beschikking om vuil water of cassette te lozen en water aan te vullen. 220 volt aansluitingen zijn aanwezig maar hiervoor moet extra betaald worden alsook voor het gebruik van het sanitair met toilette en douches. De camperparking bevind zich in een groene omgeving nabij een park en het opluchtzwembad. Het centrum van Broons is ongeveer 1 km van de camperplek met bars, restaurants, bakker en supermarkt. De vlakke area is zeer geschikt om te wandelen of te fietsen.
De camperplaats in Broons heeft 7 gereserveerde plaatsen voor campers voor de kleine camping Planchette. In de prijs lozen, water aanvullen en betalen voor 220 volt.

adres

Rue de la Noe Derval
22250 Broons
Bretagne Frankrijk

gps

48.31256,-2.25245

prijs

€ 6,80 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
7 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+03370

ander in Bretagne


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Broons (Planchette)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline