Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Plougonvelin (Bertheaume)

Camperplaats met een mooi zicht op zee aan een prachtige baai in Plougonvelin met plaats voor 50 campers. In de prijs is de service inbegrepen deze bestaat uit vuilwater of cassette toilet lozen, vers water aanvullen, een beperkt aantal 220 volt aansluitingen, er is ook een douche en een toilet. De plaatsen zijn niet afgebakend maar hier en daar staat een haag verder is er geen schaduw, vanaf de camper parking is op een 700 meter een zandstrand. Het centrum is gelegen op 1,5 km vanaf de camperplek met bakker, bar, restaurant, supermarkt en in het seizoen komt de bakker op het camperterrein.
Camperplaats met een mooi zicht op zee aan een prachtige baai in Plougonvelin met plaats voor 50 campers. In de prijs is de service inbegrepen deze bestaat uit lozen, aanvullen en 220 volt.

adres

Rue de Bertheaume
29217 Plougonvelin
Bretagne Frankrijk

gps

48.33788,-4.70741

prijs

€ 10,20 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+04440

ander in Bretagne


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Plougonvelin (Bertheaume)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline