Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Plouarzel (Plage de Ruscumunoc)

Aan plage de Ruscumunoc in Plouarzel is een camperplaats met een prachtig zicht op zee en op een voormalige camping met plaats voor 50 campers. De camper parking is voorzien van een gratis service voor vuilwater of toilette te lozen,  220 volt aansluiting, toilette maar ook betalend water aanvullen en douche. Betalen voor de staanplaats en de douche is aan de automaat en alleen met de bankkaart. Aan zee heeft U een zandstrand waar U kan zwemmen of genieten van de golven. Op loopafstand is een kleine bar, maar voor meer zoals restaurants, bars en een supermarkt is het ongeveer 4 km vanaf de camperplek dus het best te bereiken met de fiets. In de directe omgeving kan U natuurlijk wandelen langs de kustlijn en genieten van de zee en natuur.
Aan plage de Ruscumunoc in Plouarzel is een camperplaats met een prachtig zicht op zee en op een voormalige camping met plaats voor 50 campers en camperservice.

adres

Route de Ruscumunoc
29810 Plouarzel
Bretagne Frankrijk

gps

48.42196, -4.78469

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+05250

ander in Bretagne


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Plouarzel (Plage de Ruscumunoc)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline