Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Lampaul Plouarzel (sportveld Des Dunes)

Aan het complex Des-Dunes van Lampaul-Plouarzel is een prachtige camperplaats op 50 meter van de zee en in de duinen met genoeg ruimte voor 50 campers. De basisservice word aangeboden aan een sanizuil voor het lozen van vuilwater of toilette, water aanvullen en er is een kleine sanitaire met een toilet. Het centrum van Lampaul-Plouarzel is op een dikke km van de camperplek en heeft een bakker en een kleine supermarkt, op 500 meter van zijn enkele restaurants. U kan hier prachtige wandelingen maken langs de kustlijn en genieten van zee en natuur.
Aan het complex Des-Dunes van Lampaul-Plouarzel is een prachtige camperplaats op 50 meter van de zee en in de duinen met genoeg ruimte voor 50 campers met basisservice aan een sanizuil.

adres

Rue de Beg ar Vir
29810 Lampaul-Plouarzel
Bretagne Frankrijk

gps

48.44688,-4.77724

prijs

€ 8,20 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
50 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+04360

ander in Bretagne


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Lampaul Plouarzel (sportveld Des Dunes)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline