Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Crozon (Morgat)

In Crozon is een camperplaats op loopafstand van zee en strand met plaats voor 20 campers. Er is een goede serviceplaats met voorzieningen voor vuilwater of toilette te lozen, watertank aan te vullen, wifi en 220 volt er is ook een toilette beschikbaar. Het centrum is te vinden op een afstand van 250 meter met aldaar diverse restaurants, bars, winkels, bakker, toeristen kantoor en supermarkt. Wandelen langs de kustlijn met op 1 km een jachthaven of fietsen langs de zee is hier een mooi tijdverdrijf. 
In Crozon is een camperplaats op loopafstand van zee en strand met plaats voor 20 campers met een camperservice om vuilwater of toilette te lozen, watertank aan te vullen, wifi en 220 volt.

adres

Rue de Atlantique
29160 Crozon
Bretagne Frankrijk

gps

48.22509,-4.50747

prijs

€ 12,84 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
24 uur verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+04340

ander in Bretagne


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Crozon (Morgat)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline