Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Port Louis (Cote Rouge)

De camperplaats Cote-Rouge in Port-louis heeft een mooi uitzicht over de baai Locmalo met ruimte voor 20 campers. De camperservice is compleet met water aanvullen, lozen en 220 volt, alles in de prijs. Het is geen grote camperplaats en daarom zijn de plaatsen niet zo ruim als de camperparking volzet is. Op een boogscheut vindt U het centrum waar een kleine supermarkt aanwezig is en voldoende bars of restaurants. Het is zeker de moeite om Port Louis te verkennen met de fiets of te voet en ga ook even langs Office de Tourisme voor meer info over bezienswaardigheden in de omgeving. 
De camperplaats Cote-Rouge in Port-louis heeft een mooi uitzicht over de baai Locmalo met ruimte voor 20 campers. De camperservice is compleet met water aanvullen, lozen en 220 volt, alles in de prijs.

adres

Avenue de la Côté Rouge
56290 Port-Louis
Bretagne Frankrijk

gps

47.70862,-3.34352

prijs

€ 12,60 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+02380

ander in Bretagne


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Port Louis (Cote Rouge)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline