Frankrijk Bretagne

vandaag open

3.7 van 5 (3 stemmen)

camperplaats Arzon (de Kermor)

Mooie camperplaats in Arzon op wandelafstand van het strand en een haven met een gezellige sfeer. De camperplaats Kermor is voorzien van alle service voor de camper inclusief 220 volt (wel beperkt aantal) en gratis wifi connectie. De service voorzieningen zijn net buiten de camper parking en kan U gebruiken met de code nummer van Uw camperparkeer ticket. Winkels, horeca supermarkt alles eveneens op loopafstand wat van deze plaats een zeer goede verblijfsplaats maakt, in de morgen komt de bakker langs.
Mooie camperplaats in Arzon op wandelafstand van het strand en een haven met een gezellige sfeer. De camperplaats Kermor is voorzien van een service in de prijs met lozen, water, wifi en 220 volt.

adres

Avenue de Kerlun
56640 Arzon
Bretagne Frankrijk

gps

47.53892,-2.88030

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)
betalen bankkaart

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
49 plaatsen
72 uur verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3.7 van 5 (3 stemmen)
n°: fr+00890

ander in Bretagne


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Maandag 17 Juni 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Arzon (de Kermor)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline