Frankrijk Bretagne

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Saint-Benoit-des-Ondes (Belvedere)

Op 50 meter van de Bretoense kust met zee & strand is een camperplaats in Saint Benoit des Ondes aan de oude molen met de naam Belvedere en ruimte voor 23 campers. Service is geregeld via een sanitaire zuil waar U gratis kan lozen maar voor water aanvullen of 220 volt aan de paal moet U extra betalen. Het parkeergeld moet U betalen aan de ingang bij een betaalautomaat naast de molen. Het centrum is ongeveer op een 500 meter met langs de weg enkele bar-restaurants en oester bars. Voor te winkelen gaat U beter naar Hirel op 3 km daar is een kruidenier met het noodzakelijke zoals brood.
Op 50 meter van de Bretoense kust met zee & strand is een camperplaats in Saint Benoit des Ondes aan de oude molen met de naam Belvedere en ruimte voor 23 campers. Service is geregeld via een sanitaire zuil en betalend.

adres

Rue du Bord de Mer, 4
35114 Saint Benoit des Ondes
Bretagne Frankrijk

gps

48.61715, -1.84697

prijs

€ 9,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
betalend
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
23 plaatsen
7 dagen verblijven
lengte 9 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: fr+05520

ander in Bretagne


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Woensdag 24 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Saint-Benoit-des-Ondes (Belvedere)

Responsabel camper chauffeur !

opgelet
Parkeer correct gebruik steeds één parkeerplaats en respecteer afstanden. Loos vuilwater of toilet alleen op de voorziene plaatsen en zeker nooit in de natuur. Verspil geen water aan de aftappunten en was de camper niet op de camperlocaties. Laat nooit geen afval achter als er geen vuilbakken zijn en neem het mee naar de volgende camperplaats. Recycleer mee en sorteer het afval altijd in de juiste afvalcontainers als dit word aangeboden. Wees steeds discreet, respectvol voor natuur, de omgeving, buren en rust van anderen.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline