Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Vera (Camperpark Oasis Al Mar)

Camperplaats in Vera genaamd Camperpark Oasis Al Mar is een privé landgoed dat ter beschikking staat om met de camper te verblijven en heeft ruimte voor 40 campers. Het is een netjes aangelegde camperplaats, zeer goed onderhouden en in een mooie omgeving. U heeft voor de camper alles wat nodig is voor een service beurt en ook is er 220 volt ter beschikking, hiervoor moet wel extra betaald worden. Er is een toilet, douche aanwezig en gratis wifi op het terrein. Het strand is ongeveer op 2 km verwijderd van de camperarea maar te voet of met de fiets goed te doen. Daar zijn restaurants, bars en supermarkt te vinden. 
Camperplaats in Vera genaamd Camperpark Oasis Al Mar is een privé landgoed dat ter beschikking staat om met de camper te verblijven. Inclusief service om te lozen, water, toilet, douche, wifi, 220 volt extra te betalen.

adres

Avenida del Salar
04621 Vera
Andalusie Spanje

gps

37.22723,-1.82809

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 november tot 01 mei
40 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+01690

ander in Andalusie


Status online data ?

kies poll land

woensdag 24 juli 2024

528

plaatsen

1582

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Vera (Camperpark Oasis Al Mar)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline