Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Sanlucar de Barrameda (Ac parking)

Een prima camperplaats in Sanlucar-de-Barrameda met de naam Ac-parking op 50 meter van zee en plaats voor 60 campers groot of klein aan een goede prijs. In de dagprijs is inbegrepen lozen van vuil water of cassette toilet, water aanvullen en wifi. Voor 220 volt aansluiting moet extra betaald worden en er is een sanitair met toiletten, douches en wasmachine. Voor Uw inkopen heeft U 2 opties het is beide op 5 km van de camperplek naar Chipiona of het centrum van Sanlucar-de- Barrameda. Beide steden zijn goed voorzien van supermarkten, winkels, horeca maar ze zijn ook beide de moeite om eens te bezoeken.
Een prima camperplaats in Sanlucar-de-Barrameda met de naam Ac-parking op 50 meter van zee en plaats voor 60 campers. In de prijs begrepen lozen, aanvullen en voor 220 volt extra betalen.

adres

Camino de la Reyerta
11540 Sanlucar-de-Barrameda
Andalusie Spanje

gps

36.76140,-6.39575

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
60 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04680

ander in Andalusie


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Maandag 17 Juni 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Sanlucar de Barrameda (Ac parking)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline