Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats La Herradura (La Herradura)

In La Herradura is een camperplaats Area Camper La Herradura gelegen in het centrum van de stad op 100 meter van de zee en het strand, op de camper parking is plaats voor 40 campers in een afgesloten area. Er is een complete service aanwezig met in de prijs lozen vuil water of cassette, water aanvullen, toilette, wifi en betalen voor douche, 220 volt aansluiting, was & droogmachine. La Herradura heeft op ongeveer 300 meter een gezellig centrum met bars, restaurants en supermarkt. Aan de kustlijn is een fijn kiezelstrand met shops, strandbar en restaurants met zicht op zee.
In La Herradura is een camperplaats gelegen in het centrum van de stad, op 100 meter van de zee en het strand met ruimte voor 40 campers. Service met in de prijs lozen, water, toilette, wifi en betalend douche, 220 volt aansluiting.

adres

Calle las Palomas, 6
18697 La Herradura
Andalusie Spanje

gps

36.73454, -3.74130

prijs

€ 13,00 (2 personen + tax)
  € 17,00 van 15 jun t/m 15 sep

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
40 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+05550

ander in Andalusie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats La Herradura (La Herradura)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline