Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Antequera (centrum)

In het centrum van Antequera is een camperplaats op een mixparking naast het voetbalveld met 15 gereserveerde plaatsen voor campers. De basisvoorzieningen zijn aanwezig voor het lozen van vuilwater of toilet en watertank aan te vullen. U bent in het center van de stad dus voor supermarkt, winkels, restaurants en bars hoeft U niet ver te zoeken. Het is een een prachtige stad met veel bezienswaardigheden, mooie pleinen, monumenten, musea, historische gebouwen maar net buiten het centrum is hier ook heel veel natuur. Naast de camperplek is ook veel verkeer maar in de nacht is het vrij rustig. 
In het centrum van Antequera is een camperplaats op een mixparking naast het voetbalveld met 15 gereserveerde plaatsen voor campers met basisservice met lozen en aanvullen.

adres

Avenida Miguel de Cervantes
29200 Antequera
Andalusie Spanje

gps

37.02149,-4.57206

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
15 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04660

ander in Andalusie


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Antequera (centrum)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline