Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Minas de Riotinto (centrum)

Prima camperplaats in Minas-de-Riotinto een actief mijnbouwgebied aan de rode rivier Tinto. De camper parking heeft een goede loosplaats voor vuil water of toilette en U kan de watertank aanvullen. Wat deze streek bijzonder maakt is dat hier al jaren diverse mineralen worden gedolven zoals zilver, koper, ijzer en goud. In de area is veel te zien over de mijnen met musea, een Britse mijnwerkersdorp Bella Vista, een deel van de mijn is nog steeds in gebruik en U kan deze op afstand bekijken. Het centrum is op een boogscheut van de camperplek en biedt U restaurants, bars en supermarkt.
Prima camperplaats in Minas-de-Riotinto een actief mijnbouwgebied aan de rode rivier Tinto. De camper parking heeft een goede gratis loosplaats voor vuil water of toilette en U kan de watertank aanvullen.

adres

Avenida Gregorio Garcia Cardoso
21660 Minas-de-Riotinto
Andalusie Spanje

gps

37.69616, -6.59712

prijs

gratis (verblijven & overnachten)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
nee

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
13 plaatsen
72 uur verblijven
lengte 7 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+03470

ander in Andalusie


Status online data ?

kies poll land

maandag 17 juni 2024

528

plaatsen

1472

stemmen

332

polls

59

meningen

kaart camperplaats Minas de Riotinto (centrum)

Populairste camperland is Frankrijk !

Frankrijk is de lieveling van velen het is dan ook de populairste bestemming voor camperreizen in Europa. Het land biedt een grote verscheidenheid aan gastronomie en activiteiten voor alle smaken en budgetten. Er zijn glooiende wijnvelden, ruige kustlijn, schilderachtige dorpjes of bruisende steden, iedereen vind zijn ding. Frankrijk heeft een groot netwerk van camperplaatsen, U heeft steeds keuze uit vele plekken in elke regio die geschikt zijn voor elk type camper en naar ieders smaak of eisen. Er is altijd wel iets te beleven van kunst, architectuur, sport, avontuur en of U nu houdt van de bergen, de stad, de zee of het platteland er is altijd wel een plaats die aan Uw wensen voldoet.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline