Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Pozo del Camino (Playas de Luz)

De camperplaats in Pozo del Camino is een verzorgde camperplek met de naam Playas de Luz en ruimte voor 70 campers. De service in de prijs omvat, vuilwater of toilet lozen, watertank aanvullen, afwastafels, toilet, zwembad, wifi en broodjesservice. Betalend kan U gebruik maken van een 220 volt aansluiting, douches en was of droogmachine. Vanaf de camperplaats heeft U een mooi zicht over de omgeving met watervogels zoals de flamingo, reiger en andere. Ongeveer 1 km van het camperpunt bent U in het centrum van Pozo del Camino met een kleine supermarkt, nabij de camper parking zijn 2 bar-restaurants. Op een afstand van ongeveer 3 km bent U in Isla Cristina met veel horeca en supermarkten.
De camperplaats in Pozo del Camino is een verzorgde camperplek met ruimte voor 70 campers. Service in de prijs, lozen, water aanvullen, afwastafels, toilet, zwembad en betalend 220 volt of douche.

adres

Barriada La Estacion
21420 Pozo del Camino
Andalusie Spanje

gps

37.22185,-7.32337

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)
  € 14,00 tot 20,00 hoogseizoen

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
betalend

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
70 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 12 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: es+05640

ander in Andalusie


Doel 2024 600 camperplaatsen

doel 2024

Donderdag 25 Juli 2024

Vandaag zijn er 528 camperplaatsen online, in 2024 al 89 camperplekken toegevoegd, nog 72 te gaan.


kaart camperplaats Pozo del Camino (Playas de Luz)

Ontdek en verken Duitsland met de camper !

verkennen
Zoekt U naar een avontuurlijke, ontspannen manier om Duitsland te verkennen doe het met de camper. Elke deelstaat heeft eigen en verschillende soorten camperplekken, om aan diverse behoeften te voldoen. Duitsland is een prachtig land om te ontdekken met historische plaatsen en prachtige natuur. Er zijn camperplaatsen in iedere deelstaat die meestal geschikt zijn voor meerdere types camper en budget. Van de Noordzee tot de Alpen is er altijd wel een camperplaats die aan Uw wensen voldoet of aanspreekt. Wat U ook kiest, er is voor ieder altijd wel wat te beleven van kunst, architectuur tot sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline