Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Tabernas (Little Texas)

Camperplaats Little Texas is een echte oase in de omgeving van Tabernas die ruim plaats heeft voor 20 campers. Een complete service wordt U aangeboden in de overnachtingsprijs met lozen vuilwatertank of cassette, zuiverwatertank aanvullen, 220 volt aansluiting, toilette, douches, wifi en een verwarmd zwembad. Een wasmachine is eveneens te beschikking maar moet extra betaald worden. Op het camperterrein is een kleine bar en kan U dagelijks vers brood verkrijgen. Voor het centrum is de afstand vanaf de camper parking ongeveer 10 km daar zijn diverse restaurant en een supermarkt. U verblijft in een uniek stuk natuur waar U moet gaan wandelen of fietsen om de streek te bewonderen. 
Camperplaats Little Texas is een echte oase in de omgeving van Tabernas die ruim plaats heeft voor 20 campers met een complete service in de overnachtingsprijs.

adres

A-1100
04200 Tabernas
Andalusie Spanje

gps

37.09525,-2.28814

prijs

€ 25,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
20 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+05390

ander in Andalusie


Gratis app van Motorhomenet !

gratis app voor camperplaatsen

Waarom zou U de webapp gebruiken ?

De webapp is gratis, snel en steeds up-to-date voor Android of Apple toestellen.


kaart camperplaats Tabernas (Little Texas)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline