Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (1 stem)

camperplaats Gelves (jachthaven)

Met zicht op de Guadalquivir rivier en de jachthaven van Gelves is een camperplaats voor 8 campers met inclusief in de parkeerprijs vuilwater of toilette lozen, water aanvullen, 220 volt aansluiting, wifi, douches en toiletten. Wenst U gebruik te maken van was & droogmachine moet U extra betalen. Aan de haven zijn enkele bars of restaurants en een supermarkt op loopafstand met ook het centrum van Gelves. Op minder dan 10 km bent U in het center van Sevilla U kan met de fiets maar ook met de bus er is een bushalte nabij de camperplek.
Met zicht op de Guadalquivir rivier en de jachthaven van Gelves is een camperplaats voor 8 campers met inclusief in de parkeerprijs vuilwater of toilette lozen, water aanvullen en 220 volt aansluiting.

adres

Calle de PuertoGelves
41120 Gelves
Andalusie Spanje

gps

37.33926,-6.02409

prijs

€ 15,00 (2 personen + tax)

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
14 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte 8 meter

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (1 stem)
n°: es+04380

ander in Andalusie


Status online data ?

kies poll land

donderdag 25 juli 2024

528

plaatsen

1583

stemmen

346

polls

65

meningen

kaart camperplaats Gelves (jachthaven)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline