Spanje Andalusie

vandaag open

3 van 5 (2 stemmen)

camperplaats Los Canos de Meca (Area Canos de Meca)

De camperplaats Galeon in Los Canos de Meca is netjes aangelegd in een bewaakt omheind terrein Area Canos de Meca, op een steenworp van verschillende kleine strandjes met plaats voor 60 campers. De camperservice is compleet met water aanvullen, lozen vuil water, lozen cassette, 220volt, toilette en wifi. Voorgaande zijn allen in de prijs voor douche en wasmachine moet wel extra betaald worden. Op loopafstand van de camper parking is het kleine centrum met diverse restaurants, bars, supermarkt en andere winkels. Zonnen, zwemmen, strandwandelingen en fietsen in de omgeving zijn hier de dagelijkse bezigheden.
De camperplaats Galeon in Los Canos de Meca is netjes aangelegd in een bewaakt omheind terrein Area Canos de Meca, op een steenworp van verschillende kleine strandjes met plaats voor 60 campers. In de prijs lozen, water, 220 volt, toilette en wifi.

adres

Calle Galeon
11159 Los Canos de Meca
Andalusie Spanje

gps

36.18801, -6.02194

prijs

€ 12,00 (2 personen + tax)
  € 15,00 van 01 apr t/m 30 okt

voorzieningen

water tanken
gratis
vuilwater lozen
gratis
cassette lozen
gratis
 220 volt
gratis

parkeerplaats

open 01 januari tot 31 december
60 plaatsen
onbeperkt verblijven
lengte geen beperking

contact info

Bent U eigenaar van deze camperplaats ?
Plaats een backlink en stuur een bericht om gratis Uw contact info te activeren.

meningen

3 van 5 (2 stemmen)
n°: es+02520

ander in Andalusie


Voorstel camperplaats

voorstel
Beheerd U een leuke camperplek of weet U een mooie camperplaats doe een voorstel ?

kaart camperplaats Los Canos de Meca (Area Canos de Meca)

Met de camper naar de Spaanse zon !

De camperplaatsen in Spanje bieden U een ideale methode om dit land per camper te ontdekken. Elke regio heeft verschillende soorten camperplekken, om aan ieders eis en smaak te voldoen. Hierbij kan U kiezen om te zonnen op de stranden van de Costa del Sol Costa Brava, Costa Blanca of wandelen in de natuur en reservaten zoals de Picos de Europa de Sierra Nevada of de Pyreneeën. Ook is er altijd wel een locatie in de buurt voor cultuur in steden zoals Madrid, Barcelona, Sevilla, Granada of Valencia. Welke plaats U ook kiest, U zal zich niet snel vervelen er is altijd wel wat te doen van kunst, architectuur, cultuur, sport of avontuur.

× Progressive Web App | Add to Homescreen

WebApp installeren, druk op het gelijke icon van Uw apparaat dan toevoegen aan startscherm. Progressive Web App | Share Button

Offline